Schoolbibliotheek Het Munsterbiebke

Ons Munsterbiebke, de bieb op school, is een gezellige plek om boeken uit te zoeken. Onze biebmiep, juf Truus, is op maandag en donderdag bezig om er, naast het uitlenen van de boeken, ook gezellige hoekjes met zitzakken, krukjes etc van te maken. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid dankzij juf Maddy. Zij heeft ook het uitleensysteem veranderd en nu kunnen de leerlingen thuis via een link kijken wat we in de schoolbiebcollectie hebben. Hartstikke handig! De link staat hieronder. Veel leesplezier!                                                                             
https://munstergeleen.auralibrary.nl/                

Verder kunnen de leerlingen gratis lid worden van de bieb in gemeente Sittard. U kunt het bijbehorende formulier onder downloaden. 

toestemmingsformulier aanvraag bibliotheekpas De Domijnen via school

Wilt u eens op een andere manier lezen? Probeer eens Yoleo lezen!

Makkelijk lezen met Yoleo!

Hoe cool is dit! https://www.kinderboeken.nl/inspiratie/team-dog-man/
Op bovenstaande link kunnen leerlingen zich inschrijven, wel akkoord nodig van ouders, en krijgen ze 3 keer per jaar allerlei informatie over nieuw verschenen jeugdboeken, vol met sneakpreviews, exclusieve downloads en gave winacties. En ze ontvangen als lid van het Team Dog Man 1x per jaar post van de blaffende boevenvanger. Zo zijn ze altijd op de hoogte van nieuwe leesboeken en worden ze enthousiast gemaakt om te lezen en wie weet, ouders ook.
 

 
 
 
       

Powered by BasisOnline